5 tips for hvordan man blir bedre i tennis

I dag så tenkte jeg gi dere 5 tennis tips på hvordan man raskt blir bedre i tennis.

  1. Få en bra tennis teknikk. For å få en bra tennis teknikk så må man ta tennistimer med en tennistrener. Bor dere i Bergen så kan dere ta privattimer med meg i tennis. Man blir fort bedre med en sund tennis teknikk og man unngår å bli skadet samt som det blir mye gøyere å spille tennis.
  2. Bli ballsikker! Ikke gå for kun kraft uten se til å bli så ballsikker som mulig. Tennis går ut på å få ballen 1 gang mer over nett og inn i banen en motstanderen. Det er sånn man vinner ett tennispoeng.
  3. Se tennis på tv. Gjennom å se tennis på tv eller youtube så kan man lære seg utrolig mye om tennis. Se teknikken på proffene og forsøk å imitere. Forsøk å registrere de ulike ballmønstrene. Til eksempel, serve ut av banen og forehand langs linjen.
  4. Bruk riktig tennis utstyr! Viktig att tennis racketen har riktig lengde, vekt og størrelse på grep. Eller så kan man fort få tennis arm eller noen annen skade. Se til å bruk tennisskor og ikke joggeskor.
  5. For å bli bedre så er det viktig at man trener utenom timene man tar med en tennistrener. Hvis dere ikke har noen tennispartner å spille med så rekommanderer jeg å melde seg på vår tennisliga der man møter tennisspillere på sitt eget nivå. Hvis dere ønsker å booke en tennisbane ring oss på 55123230.

 
Lykke til med tennistreningen videre.