Covid 19 – Ballen er “Frikjent”

Oppdatering 04.06.20

Vi åpner nå opp får bordtennis igjen laughing. Før man forlåter bordet så må man vaske av bordet. Desinfeksjons middel oppbevares i resepsjonen og kan hentes der. 

Oppdatering 20.05.20

Vi har en gledelig nyhet for alle våre squashspillere!
Torsdagen den 21.05 åpner vi squash hallen vår får spill igjen 😀 Det innebærer at dere kan booke bane via vårt online booking system https://www.matchi.se/facilities/insportarena?lang=no eller ta kontakt med oss på 55123230.

For de som ønsker å spille squash gjelder fortsatt 1m regelen. Det innebærer at hvis man merker at man kommer for tett innpå partneren så roper man let og poenget spilles om. 

Når dere kommer inn til resepsjonen så må dere gå gjennom tennis hallen for å komme in til squash banen. Gangen til garderobene er avstengt for trafikk

Fra mandag 27.04.2020 kl 09:00 åpner vi endelig dørene. Vi gleder oss utrolig mye til å treffe dere igjen og yte den service dere fortjener. Det har vært noen tøffe uker for oss alle, og selv om vi må være forberedt på å følge smitteverntiltak, så føler vi at tiden er klar for å gi idretten tilbake til folket 😊. Det vil dog bli en begrenset åpning. Vi er både pålagt, og ønsker, å følge FHI sine smittevernregler. Vi har derfor besluttet primært å åpne for tennis og badminton. Vi vil kunne tilby fotballaktivitet, men ettersom kamp ikke kan spilles som følge av smittevernreglene så kan fotball kun bli aktuelt i form av fotballtennis eller trening i mindre grupper og med 1 meters avstand. Squash kan dessverre ikke spilles da dette ikke lar seg løse innenfor smittevernreglene.

Åpningstider:

Mandag-Fredag:              09:00-23:00

Lørdag:                                10:00-18:00

Søndag:                               10:00-23:00

Faste avtaler:

Alle faste avtaler vil fra 27/4 gå som normalt. Unntaket vil være for avtaler som gjelder for squash. Dersom noen har utfordringer med å starte opp igjen, så må dere ta kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning. Først og fremst vil dette gjelde for de av dere som har faste avtaler på fotball. Kontakt oss gjerne på post@insport.no eller 55 12 32 30.

For kunder med «Fritt-spill» avtale ønsker vi at dere skriver inn navnet på spillepartner ved bestilling av time. Husk at dersom spillepartneren deres ikke har «Fritt-spill» avtale, så må vedkommende betale for sin andel av banen.

Utover generelle smittevernregler gjelder følgende for spill hos Insport Arena:  12.05.20

 •  Kun friske personer uten symptomer kan spille.
 • Det må alltid være minimum 1 meter mellom hver spiller.
 • Totalt kan det kun være 20 personer i en gruppe inkludert ansvarlig voksen, trener/leder.
 • Ved flere grupper samtidig bør det være minimum 5 meter mellom hver gruppe.
 • Det er ikke tillatt å berøre fysisk nett, stolper og øvrig utstyr i hallen.
 • NIF endret koronavettreglene for tennis og andre ballidretter med virkning fra 12.mai. Den største endringen er at ballen er «frikjent», det betyr at flere spillere kan berøre samme ball dersom god håndhygiene praktiseres før, under og etter trening.
 • Pro-shop vil være åpen for salg og service, men utleie av baller og racketer vil dessverre ikke være mulig (Ps! Vi har åpnet for enkel betaling med Vipps).
 • Det bør brukes antibac (eller såpevann) til håndvask både før, under og etter trening
 • Garderober/toaletter vil være fysisk avstengt.
 • Unngå ansamlinger ved inngangsparti og korridorer.
 • (Brudd på reglene vil dessverre medføre bortvisning uten refusjon)

  Vis respekt, ansvar og empati – VIS HENSYN! – Fordi trening skal være gøy….