Europa Winter Cup HEAD i Tennis på iNSPORT ARENA

31 jan – 02 feb 2014 arrangeres Europa Winter Cup HEAD i tennis på iNSPORT ARENA / Bergen Racketsenter for 20 gang!
Norge, Østerriket, Hvitrussland, Finland, Tyskland, Storbritania, Latvia & Serbia er lagene som møtes I gruppe B. Hovedturneringen spilles i Frankriket 14-16 feb 2014.
Med toppet lag stiller Norge med et sterkt mannskap, og har tro på videre engasjement.
Norge har med et lag og på laget spiller Viktor Durasovic, Casper Ruud, og Fredrik Øyan Moe, forteller Jørgen Vestli. Han er lagets kaptein.
Det er fire kvalifiseringsgrupper for gutter U-16 i Europamesterskapet for lag. Norge spiller i Bergen, på iNSPORT ARENA / Bergen Racketsenter.
– Det er totalt 8 lag i vår gruppe og finalistene går til sluttspillet som spilles i Ronchin, Frankrike fra den 15.02 til den 17.02, forteller Vestli.
Landslagene skal spille om plass i hovedturneringen, og spilles i inndeling 2 singel-kamper og 1 doublekamp. Hvert lag stiller med 3-4 av sine beste spillere i sin nasjon, som danner et landslag.
– Dette er en meget sterk gruppe, men vi stiller også med et sterkt lag, kommenterer Vestli.
Tennis Europe Winter Cups by HEAD ble spilt for første gang i 1977. Det har tradisjonelt vært spilt både U-14 og U-16. I fjor ble også U-12 lansert. Det er de nasjonale forbundene som nominerer lagene.
I Bergen har de blitt flinke til å arrangere disse turneringene. I år er det for 20. gang!
Norge har slitt med å komme til finalen, men i fjor spilte laget seg til finalespill i Ascoli, Italia.
Alle er hjertlig velkommen til å se på kampene som starter 09:00-16:00 fredag, lørdag og finalen søndag.
Inngang er gratis for alle, og for å nevne noen som tidligere har spilt EM i Bergen, er Murray og Monfils to kjente navn i tennisverden nå. Lykke til Norge!