Gratulerer Med 3 NM Gull!

Bobo Årstad Hulgren Hole som spiller for Bergens Tennisklubb og trener på Insport Arena vant 3 NM guld i veteran NM +50 denne uken.
Det første gullet fikk hon i double på mandagen den 13. mars. Doublefinalen ble spilt med makkeren Helle Aanesen (Heming IL) og endte 6-3, 6-1 mot Therese Andresen Brunborg (Snarøya TK) og Helen Tveitan (Snarøya TK).
På tirsdagen begynte Bobo med singel finalen der hon var fjerde seedet i turneringen. I finalen møtte hon første seedet Katrine Krogvig fra Oslo TK. Bobo gikk ut i hundre og tog fort overtaket i kampen og vant hele 6-0 6-1.

Jeg møtte utholdende og fysisk sterke spillere som liker å holde ballen i gang, så for meg var det viktig å ta kontrollen i spillet og avgjøre ballen tidlig, sier veteranen.

Mix double-finalen var ikke mindre imponerende med resultatet 6-1, 6-0 hvor hun og makkeren Erik Unneberg (Blommenholm og Sandvika TK) vant mot Lars Erling Pfister (Ljan TK) og Katrine Krogvig. Dermed kunne Bergenseren ta med seg gullet hjem i alle de tre klassene.

For meg henger singeltittelen høyest, men dette var mer enn forventet, tilføyer bergenseren.