Messer / Arrangementer

Messer/Event

 

Bergen Racketsenter har gjennom årene huset mange store og mindre messer og events som for eksempel utdanningsmesse, fritidsmesse, dyremesse, antikkmesse, diverse klesmesser, LAN party etc.  Vi har etterhvert opparbeidet oss erfaring på hvordan en god messe skal avholdes.

Selve hallen vår er ca. 4200 m2 på 1 plan, og er belagt med et TaraFlex Dekke. Hallen er et kategori 2 bygg og er godtjent for 1100 personer, men det kan søkes om økning. 

I tillegg til hallen har vi et resepsjons-området og 2 garderober med toaletter (5 totalt). Vi har ett disponibelt møterom på overkant av 50 m2 som ligger i 2. etasje. Dette rommet har vinduer ut mot hallen, og gjør det enkelt for arrangørene å ha oversikt over arrangementet . Leietager har og tilgang til et  kjøkken som ligger rett over gangen fra møterommet.  Når det gjelder parkeringsplasser låner vi til store skoleområdet i tillegg til eksisterende parkeringsplasser.

Hallen vår er lokalisert på Bønes, som er midt mellom Flesland flyplass og Bergen sentrum. I Bønes området bor det ca 12 000 mennesker. I Fyllingsdalen, som grenser til Bønes, bor det ca 18 000 mennesker. Vi ligger ca. 10-12 minutter med buss fra Bergen Sentrum. Vi ligger og lett tilgjengelig for mesteparten av Fana området.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre messe/arrangement tilbud.