Padel

3 Padel Baner

Bergen Racketsenter bygger 3 padel baner. Padel banene vil stå ferdig til høsten 2021 med gode muligheter for at vi kan begynne allerede i juli måned.

Vi ønsker alle som vil spille padel i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Man trenger ikke å være medlem for å spille padel hos oss. Bruk vårt online booking system for å booke bane eller ring oss på 55123230.

padel bergen racketsenter

Bestill Strøtime

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30 eller via vårt online system.

Faste Padel Avtaler

Ved å bestille en fast padeltime i uken er man garantert trening hver uke samt som dere får en bedre pris per time. Vi ønsker å tilby våre fasttime-kunder et bedre fordelsprodukt, med gode rabatter og variert trening gjennom hele året. Les mer om våre priser og avtaler.

Alle våre padelkunder som har fasttime avtale hos oss har første rett til å fornye sin time når avtalen har gått ut.

Padel Studenter Bergen

Bergen Racketsenter har redusert prisene på leie av padelbane for studenter som bor eller er på besøk i Bergen. Prisen for 1 strøtimme Padel  er…. kommer snart.

Vi tilbyr også skreddersydde kurser for studentsidrettslag eller fasttimer. Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser.

Strøtimer kan bestilles i vårt online booking system matchi.se. For å få studentpris må man kontakte oss først. Da vill vi legge dere inn som student og dere vill da få rabatterte priser i bookingsystemet. Når dere ankommer til vårt racketsenter så må dere vise opp gyldig student bevis i resepsjonen inne i proshopen.

Privattimer i Padel

Hvis du ønsker å finslipe dine padelkunnskaper så kan vi rekommandere å ta padeltimer med vår egen padelcoach, Patrik Broddfelt. Les mer om Patrik her: Bergen Racketsenter padel trener

Patrik tilbyr også express padel kurser for bedrifter i Bergen som har mulighet for å trene på dagtid. Ta kontakt med oss for å høre hvilket tilbud vi kan tilby din bedrift.

Hvorfor Spille Padel?

Padel er en idrett for alle uansett alder eller nivå. Padel er den mest voksende sporten i Europa. Anledningen til at sporten har blitt så populær er for det er så lett å få til samt som det er kjempe sosialt. Liker man å konkurere så er dette idretten for deg.

Hos oss kan dere leie eller kjøpe racketer og baller som passer til deres nivå og alder.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre padel tilbud.