Padel

Våre padelbaner er nå klar til bruk!

Vi ønsker alle som vil spille padel i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Man trenger ikke å være medlem for å spille padel hos oss. Bruk vårt online booking system for å booke bane eller ring oss på 55123230.

padel bergen racketsenter

Bestill Strøtime

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30 eller via vårt online system.

Faste Padel Avtaler

Ved å bestille en fast padeltime i uken er man garantert trening hver uke samt som dere får en bedre pris per time. Vi ønsker å tilby våre fasttime-kunder et bedre fordelsprodukt, med gode rabatter og variert trening gjennom hele året. Les mer om våre priser og avtaler.

Padel Studenter Bergen

Alle studenter får 20% rabatt på strøtimer. Forutsetter gyldig studentbevis.

Vi tilbyr også faste timer til studentidrettslag. Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser.

Strøtimer kan bestilles i vårt online booking system matchi.se. For å få studentpris må man kontakte oss først på telefon 55123230 eller e-post post@bergenracketsenter.no 

Privattimer i Padel

Fra september vil vi tilby privattimer i padel. Følg med!

Hvorfor Spille Padel?

Padel er en idrett for alle uansett alder eller nivå. Padel er den mest voksende sporten i Europa. Anledningen til at sporten har blitt så populær er for det er så lett å få til samt som det er kjempe sosialt. Liker man å konkurere så er dette idretten for deg.

Hos oss kan dere kjøpe racketer og baller som passer til deres nivå og alder. Vi leier også ut racketer til kr 50,- per pers.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre padel tilbud.