Badminton

På Bergen Racketsenter er det gode muligheter for dem som vil spille badminton. I høst 2021 åpner vi 2 dedikerte badmintonbaner som er belagt med TARAFLEX underlag. Vi har både bedrifter og privatpersoner som kunder.
Vi ønsker alle som vil spille badminton i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist.

Bestill Strøtime

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30 eller via vårt online system.

Faste Avtaler

Ved å bestille en fast treningstid i uken er man garantert trening hver uke samt som dere får en bedre pris per time. Vi ønsker å tilby våre fasttime-kunder et bedre fordelsprodukt, med gode rabatter og variert trening gjennom hele året. Les mer om våre priser og avtaler.

Hvorfor spille badminton?

  1. Badminton kan spilles ute og inne, og er både en vinter- og sommeraktivitet.
  2. Badminton inneholder fart, teknikk, utholdenhet, taktikk og i tillegg er det verdens morsomste idrett.
  3. Badminton kan man ha glede av fra første slag, det er lett å komme i gang.
  4. Badminton er en rimelig idrett.
  5. Badminton er en aktivitet barn og foreldre kan ha glede av sammen.

Info. om badminton:

Alle kan være med på badminton! Badminton er det rette valget for den som vil prøve en enkel og morsom idrett som hele tiden byr på nye utfordringer. Badminton er ikke bare en hurtig og krevende konkurranseidrett, men også en god mosjonsidrett for spillere på alle nivåer. Det eneste man trenger er å ha noen å spille med! Så kan man selv velge hvilket nivå man vil være med på. Kanskje kan hele familien være med å spille?