Futsal / Innendørsfotball

Hos Bergen Racketsenter har vi et veldig godt tilbud for de som ønsker å spille innendørsfotball, futsal. Vi har kunder som spiller hos oss hele året, og noen som velger å spille vår- og høst sesongen. Etter oppussing av hall har vi kun ledig for fotball om fredagene og søndagene. 

Banene er belagt med et TARAFLEX dekke som er et bra dekke med god friksjon å spille på. Vi har håndball mål på 4 av banene våre samt flere sett med dokke mål. Banene er ca 18.5 m bred og 37,5 m lang.

Bestill Strøtime

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30 eller via vårt online system.

Faste Avtaler

Ved å bestille en fast treningstid i uken er man garantert trening hver uke samt som dere får en bedre pris per time. Vi ønsker å tilby våre fasttime-kunder et bedre fordelsprodukt, med gode rabatter og variert trening gjennom hele året. Les mer om våre priser og avtaler.

Idrettslag

Ta kontakt med oss på telefon 55 12 32 30 for å booke fast-time eller strøtime for deres trening.

Ønsker ditt idrettslag et tilbud om trening i vår hall, ta kontakt med oss på 55 12 32 30 eller fyll ut skjemaet lengst ned.

IFS

Vi har også IFS, kameratfotballen, som leier baner hos oss ca 8 ganger i året til deres futsal turnering. På deres hjemmeside futsal.no så kan man lese mer om turneringen og hvilke dager de arrangere futsal turneringer her i Bergen samt turneringer i hele Norge.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tilbud for innendørsfotball