Styve Gard Onside Fotballcup

En veldedig fotballcup hvor inntektene går uavkortet til aktivitet for ungdom som har utfordringer med rus og adferd. Lørdag 7. november kl.14 er det avspark for vår veldedige fotballcup «Onside» som avholdes på insport arena. Dette er en fotballcup der inntektene i sin helhet går til å gi barn og unge på Styve Gard positive aktiviteter og mestringsopplevelser. Deler av summen vi får inn vil gå til aktiviteter og opplevelser sammen med Dale Oen Experience. Indoor Futsal Scandinavia (www.indoor-football.com) står for det praktiske med cupen.
Vi håper at din bedrift er en av 20 bedrifter som blir med og spiller med oss denne ettermiddagen. Dette blir en five a side turnering med mikset lag og dere kan ha med så mange innbyttere dere vil eller trenger. Turneringen varer til kl. 18:00. Det blir bankett og premieutdeling på Cafe Contra Bar fra kl. 20:00 og fram til 23:00.
Onside fotballcup blir en perfekt ramme for teambuilding, samtidig som dere er med og støtter en god sak. Vi håper på et bredt sosialt engasjement rundt cupen!
Hvis dere vil være med i cupen, er det flott om dere vil være med å gi en donasjon på kr 5000 til Styve Gard sitt arbeid  til kontonummer 3000 22 95284. Dette sikrer deltagelse i cupen, og Styve Gard lover en flott og meningsfull dag for deres ansatte. Ta kontakt med Andre Clausen,Telefon: 94434360 eller E-post: aclausen1981@gmail.com hvis dere har lyst til å melde dere på.
Bedrifter som ønsker det kan henge opp bannere i hallen og ha stand inne i hallens fellessone. Har dere effekter som dere vil dele ut, så er dette også noe vi ordner.
Hver bedrift som er med får en takk laget av SAGA, som er en kunstgruppen vi har for barn og unge som er under tiltak hos oss. Vinnerlaget stikker avgårde med vinnertrofeet, som også er laget av samme gruppe. Etter hvert som bedrifter ”signerer” vil det komme bilde og takk på Styve Gard sin facebookside.
Kaptein for cupen er tidligere Southampton legende og norsk landslagskaptein, Claus Lundekvam. Den tidligere Premier League veteranen skal være med å hjelpe oss med en del praktisk fram mot turneringen. Onside håper også på at kjente fjes dukker opp som dommere i alle kampene. Det blir overraskelser på selv cupdagen for alle spillere som er med.
Styve Gard og Insport Arena gleder seg til å dele denne dagen med dere!