Om oss

Bergen Racketsenter AS ble etablert i 1994 for å drifte tennishallen og barnehagen som holdt til i Fjellsdalen 9. Siden den gang har selskapet videreutviklet tennishallen til å bli en av de mest fleksible treningshallene i Bergen. Hos oss kan man velge å spille tennis, padel, badminton, squash, bordtennis, fotball og innebandy. Eller bare ta en seg treningsøkt i et helt nytt treningssenter i regi av Aktiv365. Senteret inneholder også møterom og kjøkkenfasiliteter som gjør det perfekt for et firmaevent, bursdagsfeiring eller samling av venner. 

Over 15.000 mennesker besøker oss hver måned – Alle er velkommen til Bergen Racketsenter, ingen medlemskap er nødvendig for å spille…fordi trening skal være gøy! 

Kontaktpersoner

Tor Erik Amland

Tor Erik er en daglig leder som passer på at alt fungerer og at alle har det bra – både hos oss og i Senterhage Barnehage. Dere møter har oftest på kontoret eller løpende rundt bygget. Han er alltid glad og positiv og ta gjerne en prat med dere om alt mulig.

Email: amland@brs.as

Endre Ersland

Endre liker tall og jobber som økonomi ansvarlig. Dere kan treffe han enten på kontoret eller på padelbane (50:50 sjanse). Ta gjerne kontakt med Endre når dere vil klage på faktura eller noe annet – han fikser!

Email: endre@brs.as

 

Tina Fjærestad

Tina er vår resepsjonsansvarlig og et humør spreder! Dere møter hun oftest i resepsjonen, eller løpende rundt mens hun sørger for at alt ser bra ut i hele bygget. Hun er den snilleste personen. Tina hjelper kunder med alt fra å velge riktig padelracket til å servere kakao og vaffel.

Email: tina@bergenracketsenter.no

Lucie Sejrup

Lucie er vår prosjektansvarlig for idrett som sørger for at det er mye aktivitet på senteret. Lucie kan lære dere tennis eller padel og sørger for at alle holder seg oppdatert på hva som skje på senteret. Har dere spørsmål om arrangement, avtaler, leie av lokaler, eller riktig serve grep – er hun den rette.

Mail: lucie@bergenracketsenter.no

 

Joana 

Joana er vår ny padel trener. Joana har en bakgrunn fra basketball coaching, men de siste årene har padel vunnet hjertet hennes. Hun har en lidenskap for å lære bort ferdigheter på en systematisk måte. Joana er tilgjengelig for timer både på kveldstid og i helgen.

Mail: joanavit@gmail.com