Padel

Om Padel

Padel ble utviklet i Mexico i 1969 og er en av de raskest voksende sportene i verden. I Spania er padel den nest største idretten, og på verdensbasis er det mer enn 13 millioner spillere. Padel er en kombinasjon mellom tennis og squash. Spillet er sosialt, raskt å lære og gir enkel mestring allerede fra starten. Vi har 3 padelbaner som er laget for dobbelspill 2 mot 2 (4 spillere totalt). 

Privattimer Padel

Hvis du ønsker å få hjelp med deres padel ferdigheter så anbefaler vi å ta en time eller 2 med vår coach Lucie – Bergen Racketsenter tennis trener

Lucie tilbyr også kurs for bedrifter i både tennis og padel. Ta kontakt med oss for å høre hvilket tilbud vi kan tilby din bedrift.

Muligheter

Faste Avtaler

Ved å bestille en fast tennistime i uken er man garantert trening hver uke! Dere kan velge mellom sesongavtale og årsavtale.

  • Fast bane, dag og tidspunkt – lettere å holde avtale 
  • Ingen stress med booking 
  • Bedre kontinuitet med trening 
  • Mulighet for bedriftsavtale

Bedriftsavtale

Det er veldig kjekt å samle kollegaer eller venner for felles aktivitet. Vi har mange bedrifter som spiller padel hos oss. Det er mulig å velge mellom ulike avtaler for fast spill. Vi kan også arrangere samlinger eller teambuilding for dere. 

Ta kontakt med oss så finner vi ut hva som passer best for dere.