Pickleball

Studenter vil få 10% avslag på eksisterende
priser på alle våre fritt spill avtaler!

Bergen Racketsenter introduserer en ny racketsport, pickleball. Pickleball spilles på en badmintonbane med en innebandy lignende plast ball og med en racket som påminner om en paddel racket som er litt større en 1 bordtennisracket.

Bergen Racketsenter har 2 innendørs picklebaner. Vi bruker samme baner som en badmintonbane, bare det at nettet er lavere.

Vi ønsker alle som vil spille pickleball i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Man trenger ikke å være medlem for å spille pickleball hos oss. Bruk vårt online booking system for å booke bane eller ring oss på 55123230. Hvis dere booker online se til å book en badmintonbane.

Hvordan spiller man pickleball?

Hvert poeng starter med en underhånds serve som må treffe under hofte høyde. Serveren står bak grunnlinjen til en side av senterlinjen og slår serven diagonalt.

Det er kun når man server man kan få poeng.

Spillerne på hver side må la ballen sprette 1 gang i gulvet for det er lov å spille volley. Det finnes også en 7 foot volley sone lengst framme ved nettet. I volley sonen er det ikke lov å spille volley. Spiller man volley der så er poenget tapt.

Det vanligste er at man spiller til 15 eller 21 poeng. Man må vinne med 2 poeng.