Tennis

Om Tennis

Bergen Racketsenter har 4 innendørs tennisbaner som holder internasjonale mål. Innendørsbanene er belagt med et TARAFLEX dekke som er et godt og behagelig dekke å spille på. I løpet av sommer 2022 kommer vi til å bytte til helt nytt dekke – mer info kommer snart.

Om dere er interessert i kurs, ta kontakt med Bergens Tennisklubb: btk@bergentennis.no

Vi ønsker alle som vil spille tennis i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Man trenger ikke å være medlem for å spille tennis hos oss.

Muligheter

Faste Avtaler

Ved å bestille en fast tennistime i uken er man garantert trening hver uke!

  • Fast bane, dag og tidspunkt – lettere å holde avtale 
  • Ingen stress med booking 
  • Bedre kontinuitet med trening 
  • Mulig å velge mellom sesongavtaler eller årsavtale

Fritt Spill

Spill hvor mye tennis du vil for en fast pris i måneden. Med fritt spill avtalen kan du spille hvor mye tennis du ønsker (kun en aktiv booking om gangen) på ledige timer i tennishallen.  

Studenter vil få 10% avslag på eksisterende priser. Les mer om regler og priser for tennis fritt spill avtalen (link til fritt spill mangler) 

Privattimer
Tennis og Padel

Hvis du ønsker å få hjelp med deres tennis og padel ferdigheter så anbefaler vi å ta en time eller 2 med vår coach Lucie – Bergen Racketsenter tennis trener

Lucie tilbyr også kurser for bedrifter i både tennis og padel. Ta kontakt med oss for å høre hvilket tilbud vi kan tilby din bedrift.

Bergens tennisklubb er en av våre største samarbeidspartnere. BTK holder tenniskurser hos oss på dagtid, kveldstid og helger. Her kan alle være med uansett alder og nivå. Tennisklubben arrangerer også mange tennisturneringer og sosiale arrangementer for klubbmedlemmene sine hos oss. 

BTK medlemmer har også gunstige fordeler hos oss på baneleie, priser baneleie BTK medlemmer. 

Ønsker du mer informasjon besøk deres hjemmeside bergentennis.no. På hjemmesiden kan dere melde dere inn i klubben eller på tenniskurs. Klubben arrangerer en del sosiale aktiviteter i samarbeidet med Bergen Racketsenter.