Tennis

Bergen Racketsenter har 4 innendørs tennisbaner som holder internasjonale mål. Innendørsbanene er belagt med et TARAFLEX dekke som er et godt og behagelig dekke å spille på.
Vi ønsker alle som vil spille tennis i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Man trenger ikke å være medlem for å spille tennis hos oss. Bruk vårt online booking system for å booke bane eller ring oss på 55123230.

Bestill Strøtime

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30 eller via vårt online system.

Faste Tennis Avtaler

Ved å bestille en fast tennistime i uken er man garantert trening hver uke samt som dere får en bedre pris per time. Vi ønsker å tilby våre fasttime-kunder et bedre fordelsprodukt, med gode rabatter og variert trening gjennom hele året. Les mer om våre priser og avtaler.

Alle våre tenniskunder som har fasttime avtale hos oss har første rett til å fornye sin time når avtalen har gått ut.

Tennis Fritt Spill Fra 449,- Måneden

Spill hvor mye tennis du vil for en fast pris i måneden. Med fritt spill avtalen kan du spille hvor mye tennis du ønsker på ledige timer i tennishallen.

Studenter vil få 10% avslag på eksisterende priser.

Bergens tennisklubb sine medlemmer får også 10% avslag på eksisterende priser.

Les mer om regler og priser for tennis fritt spill avtalen.

Tennis Studenter Bergen

Insport Arena har redusert prisene på leie av tennisbane for studenter som bor eller er på besøk i Bergen. Prisen for 1 strøtimme tennis fra mandag-torsdag kl. 16.00-22.00 er kr. 300,- alle andre tider er kr. 160,-.

Vi tilbyr også skreddersydde kurser for studentsidrettslag eller fasttimer. Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser.

Strøtimer kan bestilles i vårt online booking system matchi.se. For å få studentpris må man kontakte oss først. Da vill vi legge dere inn som student og dere vill da få rabatterte priser i bookingsystemet. Når dere ankommer til vårt tennisanlegg så må dere vise opp gyldig student bevis i resepsjonen inne i proshopen.

Privattimer i Tennis

Hvis du ønsker å finslipe dine tenniskunnskaper så kan vi rekommandere å ta tennistimer med vår egen tenniscoach, Patrik Broddfelt. Les mer om Patrik her: Bergen Racketsenter tennis trener

Patrik tilbyr også express tennis kurser for bedrifter i Bergen som har mulighet for å trene på dagtid. Ta kontakt med oss for å høre hvilket tilbud vi kan tilby din bedrift.

Bergens Tennisklubb

Bergens tennisklubb er en av våre største samarbeidspartnere. BTK holder tenniskurser hos oss på dagtid, kveldstid og helger. Her kan alle være med uansett alder og nivå. Tennisklubben arrangerer også mange tennisturneringer og sosiale arrrangementer for klubbmedlemmene sine hos oss.

BTK medlemmer har også gunstige fordeler hos oss på baneleie, priser baneleie BTK medlemmer.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med daglig leder i Bergens tennisklubb på tel. 99 29 88 99 eller besøk deres hjemmeside bergentennis.no.  På deres hjemmes side så går det også an å melde seg inn i klubben eller melde seg på tenniskurser.

Hvorfor Spille Tennis?

Nye studier viser at tennis kan forlenge livet med hele 10 år. Forskerne har for første gang gjort en undersøkelse på hvilken mosjonsform som forlenger livet med flest år. Tennis havner på desidert førsteplass. Dere kan lese mer om undersøkelsen her: iform.no eller på engelske her: forbes.com 

Tennis er en idrett for alle uansett alder eller nivå. Hos oss kan dere leie eller kjøpe racketer og baller som passer til deres nivå og alder.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tennis tilbud.